دشمنان ایران از انسجام و همدلی جامعه هراسناک اند . آنها وحدت را عامل شکست توطئه های خود می دانند ، لذا با هدف قرار دادن این نقطه قوت ملت بزرگ ایران ، سعی در تضعیف آن دارند.
ایران و مصر ۲ قطب فرهنگی، سیاسی ، فکری و تمدنی جهان اسلام هستند که همکاری میان آنها تاثیرات چشمگیر و دراز مدتی بر دنیای اسلام خواهد داشت و طرفین می توانند در راستای تقریب مذاهب و مبارزه با خطر سلفی گری تشریک مساعی کنند.
برآوردها نشان می دهد سطح تنش با اسرائیل طی هفته ها و ماههای اخیر در پیرامون مرزهای فلسطین افزایش می یابد و هر گونه اشتباه محاسباتی می تواند منتهی به جنگی فراگیر شود اما شواهدی مبنی بر تمایل هیچ کدام از طرف ها به ایجاد جنگ تمام عیار دیده نمی شود.
پس از عملیات تروریستی دیشب، از مهاجران اشغالگر اطراف نوار غزه خواسته شد که به پناهگاه بروند و برخی مناطق صهیونیست نشین تخلیه شد؛ که این وضعیت از ترس صهیونیست ها از واکنش راکتی و شاید موشکی مقاومت فلسطین حکایت دارد.
این معلم است که انسانهایی را رشد می دهد که "خلاق، متفکر، سخت کوش، مبادی آداب حقوق شهروندی، علم آفرین، معتقد، متعهد، توسعه مدار، آزاده، نوع دوست، همراه طبیعت و یاور انسانیت " باشند.
به علمای معزز اهل سنت بعنوان شاگرد کوچک آن بزرگواران پیشنهاد می دهم که برای حفظ وحدت، تقویت همدلی و با هم بودن، برای بهره بردن جامعه اسلامی ایران از فهم مشترک و درک صحیح فلسفه عید و ماه مبارک رمضان و جلوگیری از سوء استفاده ناحظان امت اسلامی، ممانعت از رخنه فتنه گران در فتنه افکنی در میان صفوف مسلمانان، حتی اگر در اعلام روز اول ماه شوال بر اساس مبانی ...
به نظر می رسد استراتژی حضرت آیت الله خامنه ای برای نابودی اسرائیل ۲ جنبه مهم داشته باشد؛ اولین آن محاصره اسرائیل و افزایش میزان حضور نظامی همه جانبه و شامل محور مقاومت در مرزهای آن است که نشانه های آن را در غزه، سوریه و لبنان می توان مشاهده کرد و دوم تضعیف و فرسایش توان دولت و ارتش صهیونیست از درون و به خصوص در کرانه غربی رود اردن .
یهودیان چهارگوشه دنیا هیچ حق سرزمینی نسبت به فلسطین ندارند لذا تکلیف فلسطین را هر چه تعیین کند مسلّم آنست که نمی توان حق این ملت مظلوم را در سایه تبلیغات ، آشوب در سرزمینهای اسلامی و اتحاد دشمنان اسلام نادیده گرفت و دچار تشکیک کرد.
رژیم صهیونیستی هفته های پر تنش و بحرانی ناشی از اختلافات سیاسی را می گذراند . بحرانی که دولت نتانیاهو را در لبه پرتگاه قرار داده و اختلافات عمیق و شکافهای سیاسی بسیار جدی موجود در این رژیم را بوضوح آشکار کرد .
تفاهم ایران و سعودی از موضع قدرت و بدون کوتاه آمدن از سیاست های راهبردی و نقشه راه تهران در منطقه، نشان از برنامه منسجم و سازنده جمهوری اسلامی در منطقه دارد.
توافق میان ایران و عربستان برای از سرگیری روابط و تنش زدایی را در همین راستا می دانم و معتقدم که این توافق یک توافق برد ـ برد است و قطعا دو طرف و صدالبته خاورمیانه و جهان اسلام از این توافق مثبت منتفع می شوند.
بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است؟
از عبرت های روزگار این که اسرائیل تمام تلاش خود را برای گسترش نافرمانی مدنی در ایران نمود اما از شواهد و قرائن اینگونه بر می آید که نافرمانی های مدنی ، بوروکراتیک و نظامی، روز به روز این رژیم را وارد بحران های شدیدتری خواهد کرد.